South for winter

South for winter

fredag 12. april kl. 20.00

Pris: 150

Køb billet
Med en blanding af drømmende akustiske duetter, fodtrampende folk og bluesagtige mordballader er New Zealand-fødte og Nashville-baserede South for Winters lyd lige så eklektisk som deres oprindelse

Bandet er sammensat af newzealænderen Nick Stone, Colorado-indfødte Dani Cichon og Michigander Alex Stradal, og sammen kombinerer de tre multi-instrumentalister og sangskrivere elementer som cello, guitar, mandolin og trestemmige harmonier til en genre-bøjende lyd beskrevet af amerikansk sangskriver som "upåklagelig".

South for Winter indspillede deres debutalbum Luxumbra med den GRAMMY-prisvindende producer Matt Leigh og crowdfundede dets uafhængige udgivelse i 2020. Luxumbras udgivelse, kombineret med trioens fængslende liveoptræden, har givet dem anerkendelser som en "Most Wanted" Emerging Artist hos Falcon Ridge Festival i 2018, "DJ Pick" af Nashville's Lightning 100 Radio i 2019, "Top DJ Pick" af John Platt fra NYC's WFUV i 2021, Official Showcase Artist på Folk Alliance International i 2022 og Official Artist på South by Southwest Music Festival i 2023. Trioen er i øjeblikket tilbage i studiet til deres andet album, med Leigh igen ved roret.

Den første single kommer i marts 2023 med en udgivelsesturné i New Zealand