Sangaften med Elin Bork Sørensen

Sangaften med Elin Bork Sørensen

onsdag 30. oktober kl. 19.30

Pris: 40

Køb billet

Sangaften med fællessang

En varm hilsen og velkomst venter alle sangglade sjæle i Tarm, når Mejeriet åbner dørene for en sangaften, hvor stemmer kan forenes i fællesskab og hygge. Denne særlige aften finder sted lørdag den 30. oktober, og som vært for sanglighederne har vi ingen andre end Lise og Jørgen Esbjerg.

De har den glæde at introducere en særlig gæst: Elin Bork Sørensen, en velkendt figur i lokalområdet, fejret for hendes engagement i Tarm menighedsråd og for sit hengivne arbejde i Sundhedscenter Vest. Oprindelig fra Lønborg, har Elin Bork Sørensen boet størstedelen af sit liv i Tarm - en ægte lokal helt, hvis liv og arbejde garanteret vil kaste ekstra glans over denne aften.

Når der synges, opleves en tilhørsforbundethed, som bringer folks hjerter nærmere hinanden. Det bliver en aften, hvor tonerne vil flyde lige så frit som samtalen, mens lune smil og fællesskabsfølelsen vil være i centrum. Og glem ikke, at den beskedne entrépris på kun 50 kroner inkluderer ikke bare adgangen til en uforglemmelig sangaften, men også en hyggelig kop kaffe og et stykke lækkert kage til at fuldende oplevelsen.

Gå ikke glip af denne mulighed for at tilbringe en aften i godt selskab, hvor musik og samvær spiller hovedrollen. Fang øjeblikket, hvor melodiernes magi og den fælles stemme pryder Mejeriets gamle, stemningsfulde lokaler.

Entré købes i døren, kaffe og kage er inklusiv entrén.