Mathilde Falch Solo

Mathilde Falch Solo

fredag 29. november kl. 20.00

Pris: 150

Køb billet

Mathilde Falchs koncerter kendetegnes ved personlige fortællinger, humor, spilleglæde, intenst nærvær og publikumskontakt, høj energi, spontane historier og gode sange.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Generator

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning.

Mathilde bevarer intimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genrer, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner. Mathilde Falch har i de sidste 14 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hvor hun har kunnet komme til det-alt fra, på gaden, hjemme i folks private stuer, til de store spillesteder og festivalscener.

Som 19-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab “Just For The Record” hvor hun selv har udgivet al sin musik fra. Mathilde Falch har på gammeldags facon bygget en karriere op ude på spillestederne ved at turnere landevejene tynde. Mathilde har det mest trofaste publikum, der igennem årene gradvist har vokset sig større.  Gennem en årrække har Mathilde Falch været én af landets mest intenst turnerende navne, både med sit rockband og som soloartist.

På helt old school manér har hun via scenerne opbygget et trofast publikum, med udsolgte huse mange steder til følge.