Dust N' Bones

Dust N' Bones

fredag 24. maj kl. 20.00

Pris: 150

Køb billet

Dansk Guns N’ Roses tribute band

Anmeldelserne lyder således: 

"Vi har lige haft besøg af Dust N' Bones. Super god lyd, flot sceneshow og super vel-spillende. Yderst professionelle. Vores gæster var meget tilfredse og vi kan kun anbefale bandet"
Rockentusiaster og GUNS N’ ROSES fans kan godt begynde at glæde sig! Mejeriet i Tarm bliver den 24. maj omdannet til et sandt rockmekka, når den danske tribute band DUST N' BONES går på scenen. Denne gruppe er kendt for sin passion og dedikation til at genskabe atmosfæren, energien og de uforglemmelige musikstykker fra en af rockhistoriens mest berygtede bands.

Med en apparition af inderlighed og musikalsk præcision lover DUST N' BONES at levere en showstopper af en koncert, hvor hver note og hvert riff genskaber essensen af GUNS N’ ROSES' æra. Det bliver en aften med klassiske hits og uforglemmelig guitarlyd, hvor den autentiske rock 'n' roll-ånd vil være i højsædet. Fans kan forvente en aften, hvor nostalgi og nydelse går hånd i hånd, og hvor de elskede klassikere vil blive bragt til live endnu engang.

Forvent et spektakel, der går lige i rockhjertet, og som sender dig tilbage til en tid, hvor hår var større, og guitarerne larmende. Tag på en musikalsk tidrejse med DUST N' BONES i Mejeriet i Tarm!