Mejeriet åbner op

Projektet: “Mejeriet åbner op” blev indviet 4.9.2020

27.6 – fik Mejeriet grønt lys fra Real Danias Underværker til at gå i gang med projektet MEJERIET ÅBNER OP.
De  frivillige stod klar med værktøjet i hånden – og gik straks i gang med at afdække gulv, pille lofter ned, afmontere gamle rørføringer, skabe, døre osv.
 
29.7 – blev der sat en 700 kg tung jernbjælke op vha. en stor kran og håndværksmæssig snilde. Bjælken skal afstive den nye gavl. Men nedrivning af lofter, studier af mure og beregninger viste, at der var brug for opsætning af en endnu større jernbjælke i det nye barområde.
 

10.9 – ombygningen skrider fremad med sikre skridt. Gulvene er støbt, murene er næsten færdige og tømrerne er i gang med at gøre klar til lofter og tag.
De frivillige arbejder ihærdigt med mange opgaver.

10.10 – der er sat glas i indgangspartiet, loftet er ved at være færdigt i barområdet og toiletter m.m. er klar til kridering (særlig vægbehandling). Der er sat lys op over scenen og salen er færdig-malet.

11.10 – de sorte tæpper er hængt op. Baren står midlertidigt i salen. Der kan afholdes koncert med Willy Egmose Trio. 

 
STOR TAK
Hele denne spændende proces er sat i gang – takket være bidrag fra Real Dania, Velux fonden, Frode Madsens fond, Vanførefonden, Centerbymidlerne, Skjern-Tarm Håndværker- og industriforening, en række lokale virksomheder og pengeinstitutter samt private bidrag.
 
Link til Mejeriet åbner op på Real Danias hjemmeside: Real Dania – Underværkers hjemmeside