Jazz Buffetten

Jazz Buffetten

Jazz Buffetten serverer swingende jazz, hvor den gode traditionelle jazz bliver vendt en tur i jazzkøkkenet – og serveret ud over scenekanten til publikum. Der krydres med en god portion humor og højt humør.

Jazz Buffetten har siden 1998 swinget instrumenterne rundt omkring i hele Danmark. Der spilles de bedste numre fra “jazzkogebogen” til glæde for publikum – og flere af de kendte jazznumre spilles i Jazz Buffettens egne arrangementer – og nogle numre har orkestret såmænd også selv skrevet tekster til.

Publikum kommer blandt andet til at høre numre som ”Indiana”, “Up a Lazy River”, ”It’s a long way to Tipperary” og måske et enkelt dansktopnummer udsat for jazzens rytmer

Orkestret har blandt andet spillet på Riverboat-, Haderslev-, Ringkøbing Fjord-, Middelfart- og Livø Jazzfestivaler – I Helge Engelbrechts ”Mariehaven” og på Jelling Musikfestival, i jazzklubber fra Løkken, over Fyn og København til Slesvig og et hav af andre steder.

I dag optræder Jazz Buffetten med stort set samme besætning, som da de startede i 1998, og det er med glæde de kalder sig en flok ”swingende jazzoriginaler”. Besætningen er Chris Graversen på sax, Erik Agri på banjo, Gavin Rutherford på bas, Lars Uffe Larsen på trommer og Søren Peter Frøsig på trompet, flygelhorn og sang.

Velbekomme. Jazzen er serveret.

Gavin Rutherford
Søren Peter Frøsig
Lars Uffe Larsen
Erik Agri
Chris Graversen
BAS

Gavin er født og opvokset i England, men bor i dag i Danmark og vi er glade for at kunne præsentere Gavin på kontra- og elbas. Han er musikkonservetorie uddannet fra Salford Universitet i England i 1991 og arbejdede som professionel musikker i 10 år, før han flyttede til Danmark i 2001.

Han har arbejdet på nogle af verdens største krydstogtskibe samt som jazz- og teatermusiker. Han har turneret i Tyskland og Skandinavien med Skala Teatre Company, spillet bas med The Mike James Orchestra og spillet med forskellige orkestre i England. Blandt andet som backingmusiker for flere kendiser fra musik og film verdenen. Gavin har spillet med Jazz Buffetten siden 2006.

TROMPET OG SANG

Søren startede allerede som 9 årig med at slå på tromme, og som 10 årig pudsede han trompeten for første gang. Den musikalske opvækst skete i Varde Garden, underholdningsorkesteret Fodnoterne og et par brassbands.

Søren elsker sin fez og den glade jazzmusik. Han er orkestrets “Benjamin”, og hænger i på trompet, flygelhorn og træktrompet. Sammen med Chris Graversen var han initiativtager til Jazz Buffetten i 1998, og siden har de sammen spillet rundt i hele Danmark.

I dag er det primært jazzmusik der spilles, men Søren optræder også ved andre lejligheder.

TROMMER

Lars Uffe er vokset op i Oksbøl, hvor han har spillet trommer i familieorkestret Larsen og Lazaronerne gennem 30 år. Han har desuden spillet trommer til revy og teater, afløst i Jazzorkestret Traditionen Tro og B1&B2 Band med flere.

Lars Uffe var med fra Jazz Buffettens start i 1998, og spillede med orkestret frem til 2004. Efter nogle års pause er han nu tilbage. Jazz Buffetten optræder igen i så original besætning som muligt.

Og som Han altid siger: “Bare det svinger”…. og det gør det!

BANJO OG SANG

Erik er orkestrets banjospiller – og selvom han nu bor i Esbjerg kan hans accent ikke skjule, at han har trådt sine barnesko i det fynske.

Tilbage i 60erne huserede Erik i det Odenseanske musikmiljø på guitar og banjo. Her spillede han blandt andet med Mafia Group. I 1966 deltog de i det fynske mesterskab i popmusik.

Efter mange års pause finder Erik igen guitar og banjo frem sidst i 1990erne – og det er vi mange der er glade for. Siden 2002 har Erik spillet med Jazz Buffetten – og han er “Still Going Strong”…

SAX OG SANG

Efter en opvækst med massser af musik, bla. i Varde Garden og en lang række beatbands, kom Chris i 1971  til at aftjene værnepligt i Søværnets Tamburkorps, hvor en flok “gaster ” hver aften, samledes på en af stuerne for at spille traditionel jazz.

Siden den tid, har han haft lyst til at samle et jazzband, hvilket så blev en realitet, da han i 1998 mødte en meget ung, men ivrig knægt med en trompet ( Søren Peter Frøsig)

Trods en hel generation til forskel, gik de to godt i spænd og snart var Jazz Buffetten på banen.

Se video fra gruppens koncert ved Ringkøbing Fjord Jazzfestival 2015 på YouTube

Læs mere om gruppen på deres hjemmeside 

6. oktober 2018 kl. 13.00

Den gode traditionelle jazz bliver vendt i jazzkøkkenet og serveret i en swingende version krydret med en god portion humor. Frokost kan tilkøbes.
Billetbestilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.