Favorittes 6

Favorittes  6 er nu klar med et udvidet program med nye, friske favoritmelodier fra “da jazzen listede sig ind i mormors gamle radio. De har  skræddersyet en  “jazzcabaret”  med koncert og musikalsk spas. Favorittes 6 har ingen trompet, men en benhård sax,  kazoo, piano og kontrabas,  og vokalt kan de improvisere og spille på alt! De er 6 professionelle musikere fra Midtjylland, der har arbejdet i  4 år på dette krævende vokal mini-bigband. De får stående ovationer hver gang de optræder. Har spillet på jazzklubber i bla. Haderslev, Holstebro og Varde. Til Riverboat Festival i Silkeborg, I Aarhus og flere andre steder.

Jazz og evergreens fra Mormors gamle radio
De tre dygtige sangerinder og den råswingende trio går på scenen og serverer de bedste, jazzede syng-med-hits med amerikanske Andrews Sisters, Mills Brothers, Basie, Armstrong, Nat King Cole, Benny Goodman og Sinatra samt Svend Asmussen, Leo Mathiesen, Four Jacks, Gitte Hænning, Lørdagspigerne og Otto Brandenburg.

Oplev Cilja Haugland, Karoline Budtz og Kirsten Pedersen med deres raffinerede 3-stemmige barbershop, deres solonumre, saxofon, kazoo-kor, scat-sang, mund-trompet, og percussion. Og nyd den elegante jazz-trio med pianisten Finn Kjær Andersen piano, Jesper Carlsen bas og Peter Bjerrum, trommer. Tilsammen udgør de et mini bigband, der mestrer lidt af hvert.

Et charmerende musikalsk show i nostalgiens tegn med jazz og godt humør.

Følg gruppen og læs anmeldelser på Facebook

Se Favorittes 6 på YouTube

30. november 2018 kl. 20.00

En skræddersyet ”jazzcabaret” med koncert og musikalsk spas – uden trompet, men med benhård sax, kazoo, piano og kontrabas Vokalt er alt muligt!
Billetbestilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.