MUNSJ

MUNSJ


Søndag d. 02.10.2022 - kl. 10.00 - 12.30

Voksen 150,- kr / Barn 50,- kr

Spillestedet Generator præsenterer i samarbejde med Kulturhuset Mejeriet konceptet – MUNSJ – hvor live musik, god mad og kvalitetstid med familie og venner mødes i en skøn forening.

Musikken bliver præsenteret i en hyggelig og afslappet atmosfære med plads til folk i alle aldre, og kan forhåbentlig være med til at give en ny sanseoplevelse fortæller Simon Busk, der er netværkskoordinator ved Generator.

Når du køber en billet i forsalg, sikrer du dig adgang til en lækkert anrettet brunch tilberedt af en lokal restauratør. Maden vil hovedsageligt være tilberedt af lokale råvarer af god kvalitet. Den lokale kok og iværksætter Bent Graakjær, som er medlem af Kulinarisk Vestjyllands bestyrelse, har været rådgiver i projektet.

Sherif Haps og Guffe har med deres iørefaldende musik og gode humør slået deres navn fast i alle børns hjerter. Der er fart over feltet, når sheriffen fra det vilde vest og hans ualmindelig charmerende grib Guffe blænder op for deres helt forrygende koncert for børn.

Bevægelse, leg og læring

Sangene tager udgangspunkt i bevægelse, leg og læring f.eks. motorik, fagter, lær at tælle samt fortællesange. Brug sangene sammen med børnene til bevægelse, leg og læring eller nyd glæden sammen med børnene ved at synge de sange man kender.

Kort om Sherif Haps

Sherif Haps alias Danmarks Skøreste Cowboy er sherif i “Lovløse Lille”, en lille by i det Vilde Vest.I ”Lovløse Lille” har Sherif Haps sit hyr med at holde styr på byens indbyggere, der nok ikke har den største respekt for byens Sherif. Der er heller ikke ret meget respekt at spore fra Sherif Haps´ tro følgesvend Gribben Guffe, der hele tiden driller Sherif Haps. Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en Grib – men Medicinmanden har fortryllet Guffe. Guffe er derfor ikke nogen helt almindelig grib – den tror nemlig den er en papegøje og snakker løs hele tiden.

Musik, en lækker brunch og Meet ’n greet.

Simon Busk fortsætter:

Vi har lavet konceptet, fordi vi hører en stor efterspørgsel af kulturelle  arrangementer, som foregår i weekenden. Ideen er, at det er en fælles oplevelse både for voksne og børn, så familier med børn også har mulighed for at komme ud og opleve en koncert, uden at skulle finde børnepasning eller undvære familien. Så det er ikke decideret et børne arrangement, men noget både voksne og børn får en god kulturel oplevelse ud af. Alle er velkomne – med eller uden børn.