Harpin’ Wolf and the Black Sheep

Fredag 04.03.2022 - kl. 20.00

150,- kr

We’re gonna rock away your Blues.

Harpin’ Wolf & The Black Sheep er et 4-mands orkester fra Odense, der spiller Rhythm and Blues med sjæl og nerve, og leverer et liveshow der involverer publikum i musikoplevelsen.

Den blå tråd og musikalske inspiration kommer bl.a. fra britiske John Mayall, Peter Green og Paul Lamb & The King Snakes, og de amerikanske ikoner Muddy Waters, Little Walter, Albert King, The Fabulous Thunderbirds, og mange flere.

Fra en spæd start i en garage i udkanten af Odense i starten af 2003, blev bandet komplet med trommeslager Michael Larsen i 2006. Siden har Harpin’ Wolf med sin mundharpe, vokal og det sejt swingende band, The Black Sheep, hjemsøgt værtshuse, spillesteder og festivaler med et tight og veloplagt show, der sætter tænderne i både små og store Blues-nydere.

Orkestret kan således I 2016 markere 10 års jubilæum med samme besætning, og vi er klar til at indtage flere scener rundt i landet de kommende år. Bandet har spillet support til Blues Brother Souvenir Show i 2011 og 2014, og Billy Cross Band i 2012.

I 2012 deltog bandet i Danish Blues Challenge arrangeret af Jysk Blues Netværk, og har spillet udsolgte koncerter på Jazzhus Dexter i 2011 og 2014.

Se, hør og læs mere på: www.harpinwolf.dk

 

Harpin’ Wolf & The Black Sheep består af:

Claus ”Harpin’ Wolf” Trohl: (Vokal, Mundharpe)

Niels Pedersen: (Guitar)

Michael ”LeftFoot” Larsen: (Trommer, percussion)

Claus ”SloMo” Mortensen: (Bas)