James Rasmussen Trio

James Rasmussen Trio

fredag 08. september kl. 20.00

Pris: 195

Køb billet

Hør James Rasmussen Trio - Jeg var en Jack

Navnet er Rasmussen – James Rasmussen – en knægt fra Brønshøj. Han var med lige fra starten, til at introducere rockmusikken i Danmark, og blev hurtigt folkeeje, som en af de markante stemmer i legendariske ” Four Jacks “.

Dengang som nu, er han den nysgerrige og opsøgende musiker. Han blev ” Talk of the Town ” i Hollywood, den hotte producer der blev ringet op døgnet rundt, da han i midten af 60`erne drog til USA for at afprøve sine drømme i underholdningsindustriens forjættede land – et nådesløst miljø, da nedturen kom.

Men der skal mere til at knække en knægt fra Brønshøj. James er stadig lige aktiv. Han er fortsat “on the road “. Han ser kun en vej – og det er fremad ! ” Life is fucking great, man ! “, som James fornyelig sagde i telefonen til en af sine gode amerikanske venner, den kendte producer Val Garay. James Rasmussen er en ener – fra dengang rockmusikken var samfundets fjende nr. 1. Her er historien om James Rasmussen – en lyslevende legende i dansk – og amerikansk musik. Og det er ærlig snak !
Hans Otto Bisgaard. September 2001.