siffgraversen:DUO

siffgraversen:DUO - I en god sangs tjeneste

08. oktober 2021 - 175 kr

Sangerinden Nicoline Siff Møller har i samarbejde med pianist og kapelmester Søren Graversen dannet siffgraversen:DUO. Med udgangspunkt i de bedste danske og nordiske sangskrivere – fra Gasolin til Lukas Graham – skaber duoen unikke fortolkninger, som strækker sig fra det sarte og nedtonede til det swingende og humoristiske.
Ligesom i teaterkoncerterne leger siffgraversen:DUO nysgerrigt med sangenes spændvidde og jonglerer ubesværet med både de kendte, lyse popsange – og de lidt mørkere og indadvendte. Resultatet er personligt, usentimentalt og stemningsfyldt.
Duo’en er denne aften udvidet med en velanskreven og raffineret rytmegruppe: JESPER CARLSEN – kontrabas og PETER BJERRUM – trommer.

www.siffgraversenduo.dk

NICOLINE SIFF MØLLER startede sin scenekarriere i 1994. Siden har hun haft et væld af store roller indenfor navnlig musicalgenren – bl.a. hovedrollen som Donna i Tivolis kæmpesucces Mamma Mia! Det næste på tapetet, er rollen som Golde i Spillemand på en Tagryg, 2021.

SØREN GRAVERSEN har som kapelmester, komponist og arrangør ligeledes stor integritet på musik- og teaterscenen. Her har især de senere års arbejde med teaterkoncerter været centrale. Karrieren tæller bl.a. en Reumert, som han modtog sammen med Nick Cave Teaterkoncerten og Århus Teater i 2007. Søren er i næste sæson kapelmester på Det Kgl. Teaters opsætning af David Bowie’s mesterlige requiem, Lazarus.