Rasmus Dissing og Flamencolegenderne

Rasmus Dissing og Flamencolegenderne

7. november 2021 - Pris: 175 kr

Vi er stolte af at kunne præsentere Rasmus Dissing & Flamencolegenderne på Kulturhuset Mejeriet Tarm 2021

Aftenen bliver et stemningsfuldt møde mellem nord og syd, og i en tid hvor vi ikke kan rejse rundt i verden, giver vi denne aften mulighed for at rejse gennem musikken.Den danske sangskat af højskole sange, Benny Andersen, Sebastian, Carl Nielsen i nye festlige farver med et strejf af Sydspansk temperament.  Det tværkunstneriske møde mellem spanske kultur og danske kunstnere, er eksempel på hvordan kulturelle møder kan fremelske det bedste i vores egen kultur.

Medvirkende:
Rasmus Dissing: (Søn af Povl Dissing) bærer en stor arv af den danske sang, og finder her sine egne horisonter og eget personlige præg til nyfortolkningen og respekt for flotte danske sange.

Kirstine Hastrup: Flamenco danser og har boet en stor del af sit liv i Spanien og oplært af Spaniens bedste danser, som hun selv har optrådt med i store projekter kombineret med danske musiker. I 2017 opstartede hun Børne- flamenco-festival i Sydspanien, og blev i marts 2020 officielt blev udnævnt til “Flamencoambassadør” i den sydspanske by Jerez de la Frontera – flamencoen og sherryens hjemby.

Nikolaj Rosengreen: Guitarist/komponist, opvokset i Tarm Vestjylland og har arbejdet og komponeret musik til TV, teater, dans og film. Har rejst og arbejdet med kunstner i Afrika, Mellemøsten, Spanien og Norden. Reumert vindende komponist med ungdomsteater “4ever”.