Peter Viskinde

Peter Viskinde tilbage i Godt Selskab (seneste album hedder Peter Viskinde & Godt Selskab)

Peter Viskinde fra hedengangne Big Fat Snake har fundet tilbage til magien ved det gode selskab i musikkens verden.

De gode år i Malurt og Big Fat Snake, som Peter Viskinde, beskriver dem, var præget af sammenhold og fælles forståelse, hvor alle trak i samme retning og alle stolede på hinanden. Den magi har han genskabt på nyeste udgivelse Godt Selskab.

“Dengang opstod der en helt særlig god magi og utrolig gode sange,” forklarer den 64 årige legendariske guitarist Peter Viskinde om hans genfundne glæde ved den sociale del af det at spille musik.

Efter otte år med tromme-samplinger og anden moderne studieteknik uden andre levende instrumenter, har han med kommende album lagt stilen om:

“Jeg har haft stor glæde af at indspille min musik (kun) i samarbejde med teknikker og musiker Steffen van Norde. Praktisk og effektivt, uden for meget sved på panden. Det har gjort det muligt at komme meget tæt på sang-sagens kerne og lyd, men sangenes sjæl har af og til været svær at finde,” siger Peter Viskinde.

“Det vigtige element, hvor jeg billedligt talt kan lugte savsmuldet i manegen, når vi indspiller “live i studiet”, har manglet. Så det bedste band er samlet og vi har indspillet SAMMEN. Godt selskab er det.

De akustiske koncerter rummer Viskinde sange fra før og nu, “Savner en som dig”, “No Peace Like In Heaven”, “Hele vejen hjem” og mange flere. De intime rammer gi’r en sjælden mulighed for publikum til at komme tæt på sangene og historierne bag, og sløret løftes  for de kreative processer og Viskindes liv, tekstforfatter, maler, komponist og ikke mindst igangsætter i musikkens og maleriets verden.

Viskinde har en meget levende og professionel hjemmeside med beskrivelser af hans tanker om musik og kunst og med links til billeder, videoer osv. Se her