Maggiduddi og jeg med fler’

MAGGIDUDDI OG JEG MED FLER’

29. oktober 2021 - 175 kr

“Den gamle grammofon” dyrker den danske revyvise-skat fra de sidste 100 år – krydret med sange fra både film og teater samt monologer, et par duetter og sjove indslag. Kort sagt en musikalsk tidsrejse gennem dansk populærmusik i de sidste 100 år. Kvartetten lægger vægt på formidlingen af tekst og musik. Publikum kan derfor forvente at de to sangere lever sig ind i og dramatiserer sangene og musikken er arrangeret, så hvert musiknummer kommer til sin ret og med respekt for den tid de enkelte sange er skrevet i.

Hvem er vi:
“Den gamle grammofon” er en kvartet bestående af:
Brian Svendsen, klaver
John Skou, bas
Neklas Klausen, sang
Birgitte Antonius, sang

Baggrund:
Birgitte og Antonius og John Skou startede duoen “Revysangens Genklang” tilbage i 20218, hvor de siden har turneret land og rige rundt med over 100 koncerter. Programmet består af en tidsrejse gennem revyvisernes historie fra den søde start i slutningen af 1800-tallet, over “Maggiduddi og jeg”, “Før vi fik bil” og frem til nutidens revyviser af Carl Erik Sørensen og Niels Olsen.
Imens de har været på landevejene, har de også haft tid til at stable en kabaret på benene, der bliver støttet af Billund Kommune. Samarbejdet i kabareten med Neklas Klausen og Brian Svendsen har siden ført til, at de er gået sammen i en kvartetten “Den gamle grammofon”.