Johnny Cash Band

Johnny Cash Band er dannet i 2010 som en hyldest og tribut til legenden Johnny Cash. Bandet præsenterer da også de mest kendte sange af Johnny Cash indspillet i 50erne og 60erne, og helt op til de sidste indspilninger umiddelbart før sin død i 2003.

Det hele bliver krydret med små anekdoter om de enkelte sange og der tages afsæt i de originale versioner af Johnny Cash-sangene og i de livsbekræftende toner og tekster, som udfolder sig i Johnny Cash’s musikunivers. Bandet forsøger også at give numrene sit helt eget udtryk og fornyr løbende repertoiret, så publikum får nye oplevelser med hver gang.

Siden opstarten har Johnny Cash Band optrådt på forskellige musikfestivaller, byfester og spillesteder i Danmark.

Nu er guitarerne, bassen og trommerne stemt og stemmerne smurt – så nu er der bare at sige 
“Hello – I am Johnny Cash”

Ivan Bach
(Johnny Cash)

Ivan er stifter af Johnny Cash Band sammen med Jan Halskov.Det hele startede efter filmen ”I walk the line ” og siden blev han aldrig helt den samme.

Preben Dybdahl
(Luther Perkins)

Preben er et kendt ansigt i det midtjyske musikliv og fungerer stadig som musiklærer i Silkeborg-området. Preben har en sprød stemme, som er en blanding af Bruce Springsteen og Bob Dylan.

Tommy Kragelund
(W.S.Holland)

Tommy har turneret land og rige rundt med musikken sammen med flere anerkendte bands.

Per Arlyng
(Marshall Grant)

Per har igennem mange år optrådt i mange forskellige sammenhænge og mener selv han er bandets tekniske chef, og er faktisk begyndt at bevæge sig ret meget på en scene.

Læs mere på gruppens hjemmeside, hvor der også er links til videoer