Flemming Lauritsen med band

Flemming Lauritsen med band indtager Mejeriet i Tarm

10. juni 2021 - 150 kr

Egen avl – sange fra skrivebordsskuffen

Flemming Lauritsen har været aktiv på danske og udenlandske musikscener siden midten af 60’erne, men det har altid været andres musik, han har spillet. I starten især inden for pigtrådsmusik, folkemusik og i mange år ikke mindst jazzmusik.

Undervejs i musikkarrieren har han indimellem sat sig og skrevet nogle personlige sange, som så blev lagt i skrivebordsskuffen. I 2019 fik nogle gode musikvenner ham til at ”åbne skuffen”! Det blev til koncerter, hvor han blev bakket op af et super band.

Nu er der så dukket flere sange op af skrivebordsskuffen, som selvfølgelig også har fået plads på sætlisten på Mejeriet. Sangene følges i Flemmings sædvanlige stil på vej med skæve historier om, hvorfor ”netop den sang blev til”

Flemming har tidligere besøgt Mejeriet bl.a. med gruppen Da Mor Var Dreng og Jazzin’ All Stars, men denne gang er det med hans helt egne sange.

Bandet, Flemming har med sig på scenen, er Camilla Mogensen, som dels tager sig af nogle af sangene og dels synger kor på andre, Anders Øster på keyboard, Aage Brund Nielsen på guitar og kor, Andreas Paggard Nielsen på bas, Mikkel Hebsgaard Lauritsen på trommer og percussion og bag lydpulten sidder Jan Madsen.