De Gale Hunde 2019

De Gale Hunde spiller op til dans med musik af bla: Brian Adams, Elvis Presley, Kim Larsen, Nephew, Danseorkestret, Rocazino, Deep Purple, Shu-bi-dua, Michael Jackson, Walter Trout, Big Fat Snake, The Baseballs, Roy Orbison, Johnny Madsen, Erik Hassle, Bee Gees osv.

De gale hunde blev dannet en kold efterårsdag 2004 i en stue og bestod af, Ryszard Kleban på lead guitar, Martin Gade på keyboard og Daniel Wolff på vokal. Navnet ” De Gale Hunde ” opstod da Ryszard en dag præsenterede medlemmerne af bandet for en drink han var kommet på. Den gjorde noget ved musikken, på den fede måde, og bandt-navnet var født. Hvis man vil prøve denne skønne drik er den altid at finde ” backstage” inden de går på 😉
Men bandet har ikke altid heddet De Gale Hunde. Mange har været med til at præge bandet og der har været flere medlemmer. Og i 2007 kom det sidste medlem til Bodil Høegsberg, og ZoulMatez blev dannet. Bodil havde tidligere spillet i bands som Toxy og gruppen Release hvor også Ryszard var med. Nu var gruppen på plads og i marts 2012 skiftede bandet navn til – De Gale Hunde. Grunden var blandt andet at folk hverken kunne stave eller udtale navnet ZoulMateZ, og der er egentlig heller ik meget soul over musikken de spiller. Men sjæl, det har det!

Læs og se mere på deres Facebook side