Tryllestaven

 

Tryllestaven er en forening, der har til formål at støtte deres medlemmer i kunstneriske udfoldelser. Der er både kreative rammer til både at lave keramik, at male, at tegne, at brodere eller at synge i kor. 

Tryllestaven er et sted, hvor man kan få styrket sin kreative selvtillid under trygge forhold. Og hvis man ønsker, kan man udfolde sig med fælleskabet i udstillinger i samarbejde med lokalområdet. 

Du kan læse meget mere om Tryllestaven på deres hjemmeside.

 

 

Keramik - åbent værksted

Der arbejdes i ler, glaseres og brændes, og der er mulighed for at låne drejeskive .
Inden man får adgang til værkstedet, skal man have deltaget i et introduktionskursus.

Der er mulighed for opbevaring af materialer. 
Se mere under Facebookgruppen: Åbent keramikværksted i Tryllestaven/Mejeriet. Her bliver der delt informationer åbningstider og evt. aflysning af åbning pga. arrangementer, reservering af drejeskive, inspiration mm. Man bliver ”lukket ind” i gruppen efter første betaling.Der afholdes glasur-aftener efter behov, hvor underviser er til stede.

Kor - Stok og Steen

Kor:

Koret Stok og Steen er et rytmisk folkekor, der holder til i Mejeriet og blev grundlagt i 1996 af Steen Hattesen.
Der er ca. 40 medlemmer og plads til alle. Det sociale bliver vægtet højt, så har du lyst til at synge i kor og være en del af at fælleskab, se mere under Tryllestavens hjemmeside. 

Koret ledes af Anne Marie Stidsen. Nye medlemmer er velkomne.

Kontakt: Peder Lodahl: 21 42 22 40. 
Pris: 950 kr./år.

Broderi og kreative aftener

Lær at brodere kædesting, franske knuder, knaphulssting og meget mere hver torsdag aften til broderi-aften. Kirsten Kolby skaber en hyggelig stemning når der pyntes på viskestykker, puder eller brodereres fine mønstre. 

Kontakt Kirsten Kolby for mere information
Kirsten Kolby:  22970882